Nicolae Titulescu

(pentru varianta mare, vă rugăm click pe poza)

BIVOLARU Bianca

bivolaru

Numele meu este Bianca Bivolaru, sunt absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii “Nicolae Titulescu” promotia 2000, membru al Baroului Bucuresti din anul 2001, in prezent partener intr-o societate de avocatura.

Cu sinceritate imi exprim aprecierea pentru tot ceea ce a insemnat perioada de patru ani de facultate, care m-au format ca profesionist in drept.

Seriozitatea si corectitudinea profesorilor cu care am studiat, a personalului auxiliar si bineinteles a colegilor de an pe care i-am avut, au fost criteriile importante care m-au determinat sa pretuiesc aceasta facultate atat in anii de studentie cat si dupa ce am absolvit-o. In prezent, cu totii suntem colegi si deseori ne intalnim cu placere in salile instantelor, la diverse autoritati ale statului ori in notariate.

Pentru CV: click aici
BIVOLARU Emil

Seriozitatea cadrelor universitare angajate in sustinerea promotiei noastre, ambitia colegilor mei si dorinta de a dovedi ca nu numai sistemul public (care ne respinsese) este capabil sa ofere conditii adecvate pentru studiile universitare, au fost factori importanti ce mi-au permis sa dobandesc cunostinte fundamentate ale institutiilor de drept.

Aceste cunostinte mi-au permis , ulterior intrarii in corpul profesional al avocaturii, sa continuu la nivel de practica juridica, seriozitatea si performanta cu care am fost invatat.

Pentru CV: click aici

 

BIG Claudia

big

Privind retrospectiv la perioada universitară 

Pentru mine, perioada universitară a avut o importantă covârşitoare în ceea ce priveşte educaţia, condiţionând evoluţia mea profesională, dar şi personală.   
Consider ca cei patru ani au fost esenţiali în ceea ce priveşte dezvoltarea intelectului, în special prin formarea unui anumit tip de gândire/judecată şi pentru stabilirea unei baze educaţionale fără de care nu ar fi fost posibilă urmarea căii profesionale dorite de mine.  
Universitatea a permis explorarea posibilităţilor profesionale, familiarizarea cu acestea, fiind practic o perioadă de reflecţie în ceea ce priveşte cunoaştere de sine: identificarea a ceea ce îmi doresc să profesez, de descoperire şi dezvoltarea a capacitaţilor şi abilitaţilor necesare, dar şi a posibilităţilor reale de realizare profesională. Aceste aspecte au determinat orientarea mea spre o carieră în domeniul relaţiilor internaţionale.  
Un alt aspect important, parte a vieţii studenţiei, a fost cel personal şi social. Cred ca anii studenţiei au fost deosebiţi şi foarte bogaţi în ceea ce priveşte stabilirea de relaţii şi prietenii. Consider ca net-working-ul are un rol major în dezvoltarea carierei.   
Privind în retrospectivă, timpul petrecut în universitate repezită baza dezvoltării mele profesionale şi a specializării mele, condiţionând şi permiţând evoluţia carierei personale în direcţia dorită.

Pentru CV: click aici
CIORANU Adrian

cioranu

Alegerea pe care am facut-o de a urma cursurile Facultatii de Drept Nicolae Titulescu (Institutul de Drept si Relatii Internationale Nicolae Titulescu la vremea respectiva) a reprezentat o decizie extrem de importanta pentru mine.
Sunt foarte bucuros sa pot constata astazi, la 12 ani de la absolvire, ca pregatirea de care am beneficiat m-a ajutat intr-o masura determinanta in construirea unei cariere profesionale de succes, atat in Romania cat si la nivel international.
Dedicatia corpului profesoral impreuna cu programa de studiu au contribuit atat la obtinerea unui funament solid de cunostinte juridice, cat si la conturarea unui mod de a gandi pozitiv, respectiv de a cauta - si gasi - cele mai adecvate solutii la chestiunile intalnite in viata profesionala.

Activitatea de a urmari in timp evolutia unor tineri absolventi este considerata extrem de serioasa in Canada si in general in strainatate, iar relatia cu absolventii este considerata deopotriva importanta pentru institutia de invatamant. Astfel de initiative in Romania nu pot fi decat binevenite si ar trebui sustinute, pentru ca este vorba de numele facultatii/universitatii, si in final de asocierea fiecaruia dintre noi cu renumele institutiei de invatamant absolvite.

Pentru CV: click aici

GRADINESCU Laura
gradinescu

Sunt absolventa a Facultatii de Drept promotia 2000, membra a Baroului Bucuresti din anul 2000 si pot afirma ca acea conjunctura care a facut ca in 1996 sa fiu admisa in cadrul acestei facultatia fost una din cele mai bune din viata mea.
Am apreciat faptul ca am urmat cursurile acestei facultati, avand in vedere faptul ca in cei 4 ani de studii am avut privilegiul de a invata de la profesori exceptionali, care ne-au fost nu doar cadre didactice, ci si mentori, invatatori si prieteni.
Profesorii ne-au fost in permanenta aproape, daruindu-ne mereu o parte din sufletul lor. Si acest lucru s-a vazut nu doar in timpul orelor de scoala, ci si dupa terminarea studiilor, atunci cand, revenind la Facultate pentru studii post-universitate ori intalnindu-ne cu alte ocazii (la instante, la conferinte, etc), bucuria revederii era mare.
 
Perioada studentiei a avut un rol important nu doar in ceea ce priveste formarea mea profesionala, ci si pentru dezvoltarea personala, constituind baza carierei mele.
Mentionez faptul ca am revenit in facultate in anul 2006 pentru a urma cursurile programului de  master "Dreptul Afacerilor".
 
In decursul anilor am recomandat in mod constant aceasta facultate tuturor celor care mi-au cerut parerea in legatura cu alegerea institutiei de invatamant superior si pot da exemple in acest sens, ale unor persoane care s-au inscris la aceasta facultate si ca urmare a recomandarii mele.
Astfel, pot mentiona cele mai recente exemple, respectiv o persoana care a terminat facultatea de drept (a doua facultatate) in anul 2011, inscriindu-se imediat si la cursurile de  master "Drept Financiar, Bancar si al Asigurarilor", iar o alta persoana s-a inscris la facultatea de drept (tot a doua facultate) in toamna anului 2011.
 
In incheiere, as dori sa imi exprim pe aceasta cale multumirea si recunostinta fata de calitatea exceptionala a actului de invatamant oferit de aceasta facultate.

CV: click aici
NEGUTU Roxana
negutu

Ca student al unei facultati de drept inveti alfabetul unei profesii care ,  fara o baza teoretica solida ,  nu poate fi exercitata, motiv pentru care alegerea cadrului educational potrivit contribuie in mod esential la dezvoltarea viitorilor juristi.

Urmarind evolutia fiecarei promotii de absolventi, se impune ca evident  faptul  ca Facultatea de Drept a Universitatii Nicolae Titulescu este o optiune de referinta in peisajul institutiilor de invatamant superior solide din Romania. Experienta anilor parcursi in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii Nicolae Titulescu ramane un punct de reper relevant pentru dezvoltarea profesionala ulterioara.

Pentru CV: click aici
SLAI Teodora
SLAI

Am absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Nicolae Titulescu. Si am motive sa ma mandresc cu asta, in vremuri in care prejudecatile legate de absolventii unei facultati “particulare” exista inca.
Ma mandresc cu faptul ca am avut de la cine invata. Si ca “a invata” a insemnat cu totul altceva decat cursuri anoste, rigide si formale. A insemnat dezvaluire, provocare, curiozitate si stimulare. A insemnat o succesiune de lectii de viata si de materie universitara, pe care oameni de valoare le-au pus in evidenta.
Pentru toate astea si multe altele nescrise, pentru sufletul din spatele institutiei, ma-nclin!   

Pentru CV: click aici
PUIU-NAN Rares-Sebastian
puiu_nan


Pentru ganduri despre facultate: click aici

Pentru CV: click aici
inapoi
sus