Nicolae Titulescu

   Înfiinţată în 1990 ca institutie de invatamant superior particulara , Universitatea Nicolae Titulescu este acreditată prin legea Nr. 241 publicată în monitorul oficial Nr. 291-30aprilie 2002.

        Începand cu anul universitar 1999-2000 a fost dat in functiune noul sediu al universitatii din Bulevardul Vacaresti (statia de metrou Timpuri Noi); conceput ca un campus universitar de standard occidental.


        Universitatea are in structura sa patru facultati: Facultatea de Drept, Facultatea de Finanţe Bănci şi Contabilitate, Facultatea de Administraţie Publică şi Facultatea de Sociolologie şi Asistenţă Socială.


        Universitatea, in intreaga sa activitate respecta Constitutia si legile romane, in general, precum si legistatia invatamantului, in special, inclusiv ordinele si instructiunile cu caracter normativ ale Ministerului Educatiei; respecta principiile inscrise in "Declaratia universala a Drepturilor omului", adoptata la O.N.U. in anul 1948 si adera la "The Lima Declaration on Academic Freedom and Autonomy of Institutions of Higher Education" (1988) si la "The Magna Charta of European Universities" (Bologna, 1988).


        Universitatea functioneaza pe principiul autonomiei universitare, intemeiate pe principiile Constitutiei Romaniei ale Legii invatamantului nr 84/1995, ale altor acte normative, precum si ale reglementarilor proprii.


        Universitatea respecta valorile democratiei si ale statului de drept si actioneaza pentru promovarea lor in societatea romaneasca. Este apolitica si nu permite orientarea procesului de invatamant catre nici una din doctrinele si practicile ideologice.

 

       ACCEPTAREA CONDITIILOR ... Serviciile oferite de catre site-ul nostru sunt oferite numai persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile de colaborare expuse in cadrul acestei sectiuni. Folosirea site-ului www.univnt.ro presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor. Utilizatorul va avea acces in orice moment la Termenii si conditiile de colaborare, atat timp cat serverul de Web Hosting functioneaza la parametrii normali.

      DESCRIEREA SERVICIILOR OFERITE ... Prin intermediul site-ului www.univnt.ro este prezentata o oferta bogata de materiale, studii si proiecte etc., in format electronic si imprimat, elaborate sau redactate de echipa www.univnt.ro. Orice material asupra caruia intrati in posesie prin intermediul acestui site se va folosi in exclusivitate pentru uzul propriu. Este interzisa cumpararea materialelor in scop de revanzare fara acordul echipei www.univnt.ro O parte din materialele in format electronic care sunt trecute pe lista de oferta a www.univnt.ro sunt protejate de Legea nr. 8/1996, lege privind dreptul de autor si drepturile conexe, si, prin urmare, este interzisa folosirea acestora fara specificarea sursei de documentare.

        LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ... Echipa www.univnt.ro nu isi asuma nici o responsabilitate fata de unele informatii neactualizate care pot aparea pe site-ul nostru. De asemenea, www.univnt.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in situatiile in care serviciile oferite nu pot fi accesate de catre utilizatori din orice motive de natura tehnica sau comerciala si indiferent de perioada.

        COPYRIGHT [Drepturi de autor] ... Toate materiale oferite de www.univnt.ro beneficiaza de protectie juridica in baza Legii nr. 8/1996, legea dreptului de autor. Drepturile de autor apartin fie membrilor echipei www.univnt.ro fie unor persoane straine. Prin urmare folosirea oricaror materiale este ingaduita numai cu specificarea sursei de documentare, inclusiv, acolo unde este nevoie, specificarea numelui autorului, titlului publicatiei, editurii, orasului in care a aparut lucrarea si anul publicarii.Despre Dreptul de autor .. In prezent, institutia "dreptului de autor" este reglementat?in sistemul nostru de drept, in principal prin Legea nr. 8/1996, care se ocupa de protectia operelor literare, artistice si stiintifice si a creatorilor acestor opere.

inapoi
sus