Nicolae Titulescu

Conf.Univ.Dr. Elena Nedelcu

250 angajaţi au beneficiat de traininguri in management.

Alătura-te!
 
Au început înscrierile în cadrul proiectului cofinanţat din Fondul Social European „Creşterea performanţelor angajaţilor şi managerilor prin activităţi de îmbunătăţire a adaptabilităţii şi flexibilităţii”, ID46981. De la inceputul anului 250 de angajati au beneficiat de traininguri gratis in cadrul acestui proiect.
În perioada 15 August – 30 Noiembrie 2011, in Bucuresti şi prinicipalele oraşe: Brasov, Constanta, Cluj, Iasi, va fi organizat trainingul ”Introducere în management”, training care se adresează managerilor şi angajaţilor care se pregătesc să devină manageri. Acest workshop este sustinut de Dynamic Human Resources si are 0 costuri pentru participanti.
 
Datorită abordării interactive şi a conţinutului uşor de inţeles şi aplicat, sesiunile flexi-training produc rezultate masurabile imediate. Sesiunile de training sunt practice, pline de culoare si adaptate nevoilor participantilor. Trainingul se desfăşoară pe o perioadă de 7 zile în care participanţii vor trece prin teme practice şi vor primi noţiuni teoretice. Probele practice presupun activităţi de business, de echipă, permiţându-le astfel participanţilor să interacţioneze cât mai mult unii cu alţii, să cunoască stiluri diferite de personalitate. Acest curs oferă, pe lângă oportunitatea de a învăţa lucruri de bază în activitatea unui manager, ocazia ca participanţii să împărtăşească diferite experienţe şi cunoştinţe.
 
 Pentru a putea participa în acest proiect trebuie să fii:
1.         Angajat/ă într-o companie privată, din mediul urban
2.         Neimplicaț/ă în proiecte asemănătoare finanţate din fondurile Uniunii Europene
3.         Dornic/ă să îţi dezvolţi abilitățile manageriale
 
Etapele de a fi inclus/ă în proiect sunt:
1.         Ne transmiţi un e-mail de intenţie la office@dynamichr.ro
2.         Participi  la selectia pentru trainingul de management:
2.1. Completezi un chestionar de autonaliză
2.2. Soliciţi feedbackul colegilor.
3.         Noi analizăm chestionarele şi în funcţie de rezultate te vom selecta
4.         Alegi perioada convenabilă ţie pentru a participa la training.
 
Partenerii proiectului sunt: Dynamic Human Resources, Universitatea “Nicolae Titulescu″, Patronatul Naţional al Femeilor de Afaceri din Întreprinderi Mici si Mijlocii “PNFAIMM“, Societatea de analize feministe  “AnA”.
 
Data: 15 Iunie 2011

inapoi
sus