Nicolae Titulescu
Consiliul de administrație al Universității „Nicolae Titulescu” din București a decis suspendarea activităților didactice, atât la forma de învățământ cu frecvență (cursuri și seminare), cât și la forma de învățământ la distanță (activități tutoriale și asistate), pentru perioada 11 martie – 18 martie 2020, inclusiv.
Această decizie a fost determinată de necesitatea evitării răspândirii Coronavirusului  COVID – 19 și este o decizie care are, exclusiv, caracter preventiv. În prezent, în cadrul Universității, nu există suspiciuni sau confirmări de infectarecu Coronavirus COVID-19.
 
Pe perioada suspendării activităților didactice, Universitatea asigură continuarea online a activităţii didactice, la toate cele trei facultăţi, prin punerea la dispoziția studenților, prin intermediul platformei eLis, a materialelor didactice necesare pregătirii.  
De asemenea, plata taxei școlare se va putea realiza online direct din contul eLis de student/masterand, folosind un card bancar. Pentru situațiile în care, din motive obiective, plata taxei scolare nu se poate realiza online, casieria universității va fi deschisă de luni până vineri, în intervalul orar 8:30 – 15:30.
 
Ca măsură suplimentară, pentru a se asigura monitorizarea evoluției situației de la nivel național și local și luarea celor mai bune măsuri menite să prevină și să controleze situația, la nivelul Universității „Nicolae Titulescu” din București a fost constituit un Grup de coordonare și monitorizare a situației privind Coronavirus COVID-19, din care fac parte: prof. univ. dr. Mircea Damaschin, prorector, conf. univ. dr. Bogdan Micu, decan al Facultății de drept, conf. univ. dr. Maria Grigore, decan al Facultății de economie și administrarea afacerilor și prof. univ. dr. Mihai Adrian Hotca, decan al Facultății de relații internaționale și administrație.
 
În vederea comunicării oricărei situații care poate avea legătură cu evoluția Coronavirus COVID-19, membrii Grupului de coordonare și monitorizare pot fi contactați la următoarele adrese de e-mail: mirceadamaschin@univnt.ro, bogdan.micu@mnpartners.ro, mgrigore@univnt.ro, mihaihotca@gmail.com.
La nivelul Institutului Național de Sănătate Publică din subordinea Ministerului Sănătății a fost operaționalizată linia TELVERDE (0800 800 358), destinată cetățenilor care doresc informații legate de prevenirea infectării cu Coronavirus COVID-19. Apelarea numărului unic de urgență 112 este recomandată doar pentru situații de urgență, iar pentru solicitarea de informații, cetățenii sunt rugați să apeleze linia TELVERDE.
Consiliul de administrație
al Universității „Nicolae Titulescu” din București
inapoi
sus