ANUNŢURI

Anunţ tutoriale semestrul 2

ANUNȚ ELIBERARE CARNETE DE STUDENT ANUL I

Eliberarea carnetelor de student pentru anul 1 – Licență si Master FEAA – se va face începand de luni 08 noiembrie 2021, in urma unei programari cu 2 zile inainte  prin trimiterea unui mail în care sunteți rugați sa specificați numele, prenumele și specializarea – la adresele de mail de la secretariatul Facultatii de Economie și Administrarea Afacerilor:

Secretar şef: Camelia CRACIUN
e-mail: cameliacraciun@univnt.ro

Secretar: Alexandra Mireille MIRON
e-mail: alexandra.miron@univnt.ro

Anunţ tutoriale semestrul 1

Pentru a afla numele de utilizator si parola pentru eLis si Gsuite for Education faceti click aici

Dupa accesarea link-ului va rugam sa completati campurile cu datele cerute. Ulterior apasarii butonului Login primiti utilizatorul si parola. Pentru accesarea platformei eLis trebuie sa introduceti utilizatorul si parola primita. Pentru accesarea platformei Google Classroom trebuie obligatoriu sa introduceti utilizatorul cu terminatia @univnt.ro (Ex. MihaiL22133@univnt.ro) si parola primita.

Va rugam sa aveti in vedere ca pot exista unele probleme de conectare la cele doua platforme in urmatoarele 24 de ore

Gasiti mai multe ghiduri de folosire a platformelor aici

ORAR

An universitar 2021 – 2022, Semestrul 2

Anul 1         Anul 2         Anul 3

Anunt tutorial

EXAMENE/VERIFICĂRI

An universitar 2021 – 2022, Semestrul 2

Anul 1          Anul 2         Anul 3

REEXAMINĂRI

An universitar 2021 – 2022, Semestrul 2

Anul 1          Anul 2         Anul 3

RESTANŢE

An universitar 2021 – 2022, Semestrul 2

Anul 1          Anul 2         Anul 3

EXAMENUL DE FINALIZARE
PLANURI DE ÎNVĂŢĂMÂNT
STRUCTURA ANULUI UNIVERSITAR


INVATAMANT LA DISTANTA: Specializare acreditată prin HG 692/2018.

Absolvenții acestui program de studii sunt licențiați în domeniul fundamental „Științe economice”, domeniul de licență „Administrarea Afacerilor”, programul de studii „Administrarea Afacerilor”.

Programul de studii universitare de licență „Administrarea Afacerilor” își propune să pregătească viitori specialiști în domeniile administrării afacerilor, politicilor și strategiilor de firmă, managementului riscurilor pe piață, care să poată desfășura o activitate corespunzătoare în cadrul companiilor naționale și internaționale.

Planul de învățământ al programului de studii de licență „Administrarea Afacerilor” asigură o îmbinare a cunoștințelor de bază, asigurate de discipline fundamentale din domeniul economic (Microeconomie, Macroeconomie, Management, Marketing, Statistică, Finanțe, Informatică), cu cele din domeniu (Managementul firmelor mici și mijlocii, Tehnica negocierilor, Comportamentul consumatorului, Fiscalitate, Mediul de afaceri european, Analiză economico-financiară, Prelucrări statistice pe computer, Practica de specialitate, Proiecte economice etc.) menite să confere studenților noștri competențele și abilitățile practice necesare luării deciziilor și pentru înțelegerea modului de conducere, organizare, funcționare a afacerilor, în orice domeniu al economiei de piață concurențială.

Curricula programului de studii de licență „Administrarea Afacerilor” este corelată cu cerințele specifice mediului de afaceri, oferind absolvenților posibilitatea de a începe o afacere proprie sau de a se integra rapid pe piața muncii, ca economiști specialiști în management, consultanți în management, administratori de societate, manageri de proiect etc.

Absolvenții programului de studii de licență „Administrarea Afacerilor” au posibilitatea dezvoltării abilităților și competențelor din domeniul antreprenoriatului, administrării și dezvoltării afacerilor prin alegerea programului de masterat „Antreprenoriat și Administrarea Afacerilor” care funcționează în cadrul Universității „Nicolae Titulescu” din București.

Mai mult