ANUNŢURI

ANUNȚ ELIBERARE CARNETE DE STUDENT ANUL I

Eliberarea carnetelor de student pentru anul 1 – Licență si Master FEAA – se va face începand de luni 08 noiembrie 2021, in urma unei programari cu 2 zile inainte  prin trimiterea unui mail în care sunteți rugați sa specificați numele, prenumele și specializarea – la adresele de mail de la secretariatul Facultatii de Economie și Administrarea Afacerilor:

Secretar şef: Camelia CRACIUN
e-mail: cameliacraciun@univnt.ro

Secretar: Alexandra Mireille MIRON
e-mail: alexandra.miron@univnt.ro

Pentru a afla numele de utilizator si parola pentru eLis si Gsuite for Education faceti click aici

Dupa accesarea link-ului va rugam sa completati campurile cu datele cerute. Ulterior apasarii butonului Login primiti utilizatorul si parola. Pentru accesarea platformei eLis trebuie sa introduceti utilizatorul si parola primita. Pentru accesarea platformei Google Classroom trebuie obligatoriu sa introduceti utilizatorul cu terminatia @univnt.ro (Ex. MihaiL22133@univnt.ro) si parola primita.

Va rugam sa aveti in vedere ca pot exista unele probleme de conectare la cele doua platforme in urmatoarele 24 de ore

Gasiti mai multe ghiduri de folosire a platformelor aici

ORAR

An universitar 2020 – 2021, semestrul 2

Anul 2        Anul 3

Săptămânile de seminar

EXAMENE/VERIFICĂRI

An universitar 2021 – 2022, Semestrul 2

 Anul 2         Anul 3

REEXAMINĂRI

An universitar 2021 – 2022, Semestrul 2

Anul 1          Anul 2         Anul 3

RESTANŢE

An universitar 2021 – 2022, Semestrul 2

Anul 1          Anul 2         Anul 3

EXAMENUL DE FINALIZARE
PLANURI DE ÎNVĂŢĂMÂNT
STRUCTURA ANULUI UNIVERSITAR

INVATAMANT CU FRECVENTA: Specializare acreditată prin Legea 631 din 2010.

Absolvenții acestui program de studii sunt licențiați în domeniul fundamental „Științe economice”, domeniul de licență „Contabilitate”, programul de studii „Contabilitate și Informatică de Gestiune”.

Programul de studii universitare de licență „Contabilitate și Informatică de Gestiune” asigură pregătirea de specialiști în domeniul financiar – contabil, care să cunoască foarte bine sistemul contabil românesc, să practice meseriile de contabil, auditor intern, referent de specialitate financiar – contabilitate în diverse tipuri de instituții și companii și ulterior, prin aprofundarea acestor studii, să aibă acces la calificări de tipul expert contabil, auditor autorizat, cenzor etc.

Planul de învățământ asigură prin conținutul său atât cunoștințele formative ale unui economist, prin discipline fundamentale precum Microeconomie, Macroeconomie, Management, Marketing, Statistică, Finanțe, Informatică etc., cât și competențe și abilități specifice, prin discipline de specialitate precum: Contabilitate financiară, Contabilitate și gestiune fiscală, Contabilitate aprofundată, Baze de date, Fiscalitate, Audit intern, Analiză economico – financiară, Contabilitatea instituțiilor publice, Audit financiar, Practică de specialitate, Proiecte economice etc.

În cadrul Universității „Nicolae Titulescu” din București, absolvenții programului de studii de licență „Contabilitate și Informatică de Gestiune” își pot continua studiile cu două programe de masterat în domeniul contabilității. Universitatea „Nicolae Titulescu” din București a încheiat protocoale cu Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) pentru echivalarea disciplinelor studiate în aceste programe de masterat cu disciplinele aferente examenului de admitere la stagiul de expert contabil. Absolvenții noștri au astfel acces direct către profesii foarte solicitate pe piața muncii.

Mai mult