Cuvânt la deschiderea anului universitar 2021-2022

Dragi studenți, masteranzi și doctoranzi,

Distinși membri ai corpului didactic,

Universitatea ”Nicolae Titulescu” adresează ”bun venit” studenților anului I, calde salutări studenților din ceilalți ani de studii, masteranzilor și doctoranzilor și un an universitar plin de realizări profesorilor comunității noastre academice.

Din păcate, prin forța împrejurărilor, anul universitar 2021-2022 nu poate începe așa cum ne-am fi dorit, să ne vedem față în față, să schimbăm idei, să discutăm despre viitor, să ne strângem mâinile, să ne îmbrățișăm și să schimbăm priviri sau zâmbete.

Până când situația pandemiei generate de coronavirusul SARS-CoV-2 se va ameliora și viața noastră va putea reveni la normal suntem nevoiți să demarăm activitatea în condiții speciale.

Profesorii vor derula activitățile didactice în sistem mixt/hibrid (prezență fizică și on-line) sau on-line, după orar similar cu cel pentru activitățile on-site, în conformitate cu specificul fiecărei facultăți, astfel încât în momentul în care se va putea reveni la ”modalitatea clasică” trecerea să se facă facil, fără schimbări în agenda studenților, masteranzilor și doctoranzilor.

Corpul profesoral al universității noastre, alături de personalul administrativ, vă asigură că standardele profesionale de calitate vor fi respectate în această perioadă excepțională și că actul didactic se va îndeplini la nivelul corespunzător.

Cu acest prilej, conducerea Universității ”Nicolae Titulescu” vă urează un an universitar cu împliniri și satisfacții pe toate planurile!


Conducerea Universității ”Nicolae Titulescu”