Viitor pentru studenți!

Dă un boost carierei tale! Stagii de practică la firme de renume, prin proiectul Viitor pentru studenți!

Te-ai întrebat ce vei face după absolvirea facultății sau finalizarea masterului? Construiește-ți de acum, pas cu pas, o carieră de succes! Noi îți putem îndruma pașii pentru a face alegerile potrivite pentru tine, prin proiectul Viitor pentru studenți!.

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) vine în sprijinul studenților Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității „Nicolae Titulescu” din București în aprofundarea cunoștințelor și abilităților profesionale, prin încheierea unui protocol de colaborare cu reputata instituție de învățământ superior privind efectuarea unor stagii de practică în cadrul proiectului „Îmbunătățirea competențelor practice ale studenților prin activități de învățare la locul de muncă, consiliere și orientare în carieră – Viitor pentru studenți!” (POCU/626/6/13/133488).

Proiectul Viitor pentru studenți!, cofinanțat de Uniunea Europeană din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 și derulat în parteneriat cu  Asociația Societatea Română de Protecția Mediului și Avisso Consulting Services, vizează organizarea, pentru studenții și masteranzii eligibili, a unor stagii de practică și programe de învățare la locul de muncă la potențiali angajatori care își desfășoară activitatea în sectoare economice cu potențial competitiv.

Studenții care se înscriu în proiect vor avea șansa de a efectua stagii de practică la firme de renume din domeniul economic, actori importanți ai mediului de business, unde vor putea să aplice cunoștințele dobândite în timpul anilor de studiu și să deprindă noi competențe și aptitudini ce îi vor ajuta, cu siguranță, la edificarea unei viitoare cariere de succes.

Totodată, în cadrul proiectului Viitor pentru studenți! se va derula un program de întreprinderi simulate, unde studenții și masteranzii înscriși își pot dezvolta abilitățile antreprenoriale și pot vedea „la fața locului” ce presupune să fii antreprenor și să gestionezi propria afacere. Proiectul include, de asemenea, și programe de consiliere și orientare în carieră personalizate pentru participanții la proiect.

Studenții care obțin cele mai bune rezultate vor fi premiați și vor avea oportunitatea să se angajeze la firmele unde și-au desfășurat stagiul.

Fă primul pas spre o carieră de succes! Înscrie-te în proiect accesând formularul disponibil pe site-ul Viitor pentru studenți!.