Alegeri reprezentanţi în Consiliul Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor

Marți, 6 decembrie 2022, vor avea loc alegerile pentru doi reprezentanți ai studenților în Consiliul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor.

Conform art. 7, al. 4 al Metodologiei de constituire şi de alegere a structurilor şi funcțiilor de conducere din cadrul Universității “Nicolae Titulescu” din București, ,,Reprezentanții studenților în consiliul facultății vor fi aleși prin vot universal, direct și secret de către studenții fiecărei facultăți în parte.”

Procesul efectiv de votare se va desfășura exclusiv ONLINE. Urna virtuală de vot va fi deschisă între orele: 08:00-20:00. Link-ul de votare va fi postat pe pagina de Facebook a universității și pe pagina ASUNT luni, 6 decembrie 2022, la ora 08:00.

Studenții Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor își pot depune candidaturile în perioada 21 noiembrie – 4 decembrie 2022 (până la ora 23:59) la adresa de email: 53asunt@gmail.com

Depunerea candidaturii constă în transmiterea unei declarații de candidatură (sub forma unei scrisori de intenție) și a CV-ului personal.